NU SÖKER VI FLER BITRÄDANDE JURISTER!

Publicerad: 2020-08-28

Har Du ett stort intresse för fastigheter, bygg och miljö? Det har vi också! Nu söker vi fler biträdande jurister!

Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister inom dessa områden, vilket ger intressanta juridiska utmaningar som ständigt driver oss fram till nytänkande lösningar. Landahls mål är att vara en modern och proaktiv konsultbyrå som erbjuder fullservice inom fastighetsjuridiken.

Är du den vi söker?

Vi söker nu dig som har antingen tingsmeritering eller någon erfarenhet av fastighetsrelaterad juridik/affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag/organisation, och vill fortsätta utvecklas som jurist i en modern miljö på en mellanstor advokatbyrå.

Du är en engagerad medarbetare med en positiv och professionell inställning, som trivs i rollen som konsult och har en vilja att åstadkomma de bästa resultaten. Du kommer att arbeta med kompetenta och väl ansedda kollegor som finns där för dig. Tillsammans med din handledare jobbar du nära våra klienter med eget ansvar. Vi värdesätter våra medarbetares åsikter och synpunkter och månar om ett arbetsklimat med transparens. Tack vare vår stora klientstock kan vi erbjuda dig god variation av juridiska ärenden i nära samarbete med våra specialister.

Den som trivs på jobbet levererar också de bästa resultaten!

Just därför är vårt mål att skapa en stimulerande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi satsar långsiktigt på våra jurister och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som vill göra byråkarriär.

Sista ansökningsdag: Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Ansökan skickas till rekrytering@landahl.se.

Område: Stockholm

Anställning: Tills vidare, Heltid

Mer information om Landahl Advokatbyrå finner du på landahl.se. Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Emma Eriksson, delägare och HR-ansvarig, 08-66 66 700.