Nu rekryterar Landahl ny biträdande jurist!

Publicerad: 2014-02-24

Landahl Advokatbyrå förstärker med ytterligare en biträdande jurist

Har Du ett stort intresse för fastigheter, mark och miljö? Det har vi också!

Landahl erbjuder klienter biträde vid affärer och processer gällande exempelvis entreprenadrätt, plan- och byggjuridik, miljö- och vattenrätt, expropriationsrätt, kommersiell hyresrätt och bostadshyresrätt, arrenderätt, bostadsrätt och bostadsrättsombildningar och även inom områden som konsult- och mäklarjuridik, bolagsrätt, föreningsrätt och affärsjuridik i allmänhet.

Som jurist hos oss får Du arbeta med intressanta uppdrag och redan från start får Du kontakt med våra klienter. Tillsammans med klienterna skapar vi bästa möjliga förutsättningar för en framgångsrik lösning. Tack vare vår stora klientstock kan vi erbjuda Dig möjlighet att vara med i många typer av juridiska ärenden och Du får förmånen att arbeta nära våra specialister inom Landahls områden.

Vi söker Dig som är notariemeriterad alternativt har ett till två års erfarenhet från advokatbyrå eller jämförbart och har arbetat med fokus på processer i domstol. Då Landahl är en nischad byrå värderas erfarenhet inom fastighets-, mark- och miljörätt högt.

För att trivas på Landahl och lyckas i rollen som biträdande jurist tror vi att Du som person är förtroendeingivande, har lätt för att samarbeta och har ett intresse av mänskliga relationer, då en stor del av yrket handlar om att hantera klienter, motparter och kontakter med domstolar m m. Vidare tror vi att det är viktigt att Du som person drivs av att göra affärer och av att åstadkomma resultat. Du tar stort eget ansvar för Dina uppgifter och strukturerar själv Ditt angreppssätt. Vi värdesätter initiativtagande och ett positivt och prestigelöst förhållningssätt i samarbetet med både kollegor och klienter.

Mer information om Landahl Advokatbyrå finner du på www.landahl.se

Ansökan skickas till rekrytering@landahl.se och bör innehålla följande information:
– CV med ett personligt brev
– examensbevis och betyg från juristprogrammet
– betyg från eventuell notarietjänstgöring
– intyg eller betyg avseende andra åberopade meriter
Intervjuer och urval kommer att ske löpande, så skicka gärna Din ansökan så snart som möjligt, dock senast den 23 mars 2014.

Har Du frågor om tjänsten är Du varmt välkommen att kontakta Caroline Klein, HR- & Administrativ chef, på 08-66 66 700.