Hoppa till huvudinnehållet

Välkommen till Landahl

Vi är det självklara valet när det gäller fastighetsrelaterad juridik. Vår erfarenhet är din vinst.

Idé | Kunskap | Lösning - Vi ger mer än juridisk rådgivning


Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister med spetskompetens inom fastighetsrätt. Vi har god branschkännedom inom fastigheter, bygg och miljö. Många klienter stannar kvar hos Landahl under lång tid eftersom vi arbetar nära och förstår deras verksamhet, där snabba skiftningar är vardag med alltmer komplexa möjligheter och utmaningar, vilket medför intressanta juridiska frågeställningar som driver oss att hitta nytänkande lösningar.

Den insikten gör Landahl till en effektiv och erfaren samarbetspartner som förstår mervärdet av proaktivitet. På detta sätt hjälper vi dig att bygga affärsmässig framgång och säkrar samtidigt upp att avtal och handlingar är korrekta, uppfyller lag- och myndighetskrav samt att de avspeglar dina intentioner.

Kort om vår långa erfarenhet

Landahl advokatbyrå bildades redan år 1946 och har sedan dess levererat juridiska tjänster till affärslivet. I januari 2004 gick de tre framgångsrika advokatbyråerna Landahl, Wennerholm & Öhman och Alfa samman och renodlade verksamheten mot fastighetsrätt. Den sammanslagna verksamheten drivs idag som Landahl Advokatbyrå. Därigenom samlades en gedigen kunskap och Landahl blev en stark aktör i branschen.

Våra klienter

Bland de klienter som redan förlitar sig på vår kompetens och leverans finns bland annat entreprenadbolag, fastighetsförvaltare, fastighetsutvecklare, fastighetsbolag, försäkringsbolag, bostadsutvecklare samt mäklare och privatpersoner.

Fullservice inom fastigheter, bygg och miljö

Det fastighetsjuridiska området är brett och fastighetsbranschen är livlig och dynamisk. Genom vår rådgivning är Landahl en del av samhällsutvecklingen. Våra tjänster bidrar till ett långsiktigt hållbart samhällsbyggande ur både ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv. Genom våra juristers samlade kompetens är vi en fullservicebyrå inom fastighet, bygg och miljö. Våra nio affärsområden omfattar de mest skiftande fastighetsrättsliga frågorna.

Vi är Landahl

Hos oss jobbar advokater och jurister med olika specialiteter och spetskompetenser inom fastighetsrelaterad juridik och ett genuint intresse för frågorna och utmaningarna kring fastigheter, bygg och miljö. Till sin hjälp har de lika engagerade medarbetare inom affärsstödet. Tillsammans ser vi till att du som klient får rätt hjälp och service, anpassad efter behov och situation.

Landahl Akademi

Våra medarbetare är vana föreläsare och anlitas ofta i olika former av sammanhang som kurser, temadagar och paneldebatter. Via Landahl Akademi erbjuder vi kurser i byråns regi inom alla våra affärsområden och arrangerar ofta skräddarsydda kurser för våra klienter. Där kan vi anpassa innehåll och upplägg så att ni nyttjar tiden optimalt.

Vi har under årens lopp även skrivit en stor mängd artiklar med varierande inriktningar för olika målgrupper. Där finns mycket läsvärt. Dessa finner du i vårt artikelbibliotek, där du kan söka antingen efter ett visst ämne eller en specifik skribent.