Hoppa till huvudinnehållet

Karriär

Välkommen in i Landahlvärmen

Vårt mål är att vara en modern och proaktiv fullservicebyrå inom fastighetsrelaterad juridik.


För oss är det viktigaste inte att växa i antal kollegor utan att fortsätta bygga byråns befintliga kompetens för att kunna ge våra klienter bästa möjliga rådgivning och affär. Vår målsättning är att bibehålla en stark kompetens inom våra affärsområden, genom rätt rekrytering och kompetensutveckling. Vi värdesätter en stimulerande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi tror på att den som trivs på jobbet också levererar de bästa resultaten!

Vi rekryterar! Biträdande jurister sökes.

Vi är Landahl

På Landahl finns några av Sveriges mest kompetenta fastighetsadvokater och en juristgrupp med en heltäckande specialisering inom våra affärsområden. Gemensamt är det brinnande intresset för juridiken och utmaningarna kring fastigheter, bygg och miljö. Arbetet inom våra affärsområden berör ofta samhällsbyggnadsfrågor i ett bredare perspektiv och vi är stolta över att vara en del av utvecklingen av morgondagens samhälle med en långsiktig hållbarhet ur ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv.

Medarbetarna inom affärsstödet bidrar varje dag till att låta juristerna behålla fokuset på juridiken och hålla våra klienter nöjda. Alla dessa olika delar utgör viktiga pusselbitar till Landahls klienters lyckade affärer.

För närvarande är vi ett 30-tal personer som arbetar med utgångspunkt från vårt kontor på Rådmansgatan, men våra ärenden är fördelade över hela landet. Vi har lika mycket gemensamt som vi är olika – men alla värnar vi om att upprätthålla ett gott arbetsklimat som gynnar samarbete och trivsel.

Vad vi kan erbjuda?

Vi satsar långsiktigt på alla våra medarbetare. Hos oss får du arbeta med andra kompetenta kollegor och är du i början av din juristkarriär får du förmånen att ha en etablerad och väl ansedd advokat som din handledare när ni tillsammans arbetar nära våra klienter. Vi har en bred klientstock och det finns goda möjligheter till varierade juridiska ärenden, där du jobbar i nära samarbete med våra specialister. För dig som vill satsa på en byråkarriär och ett möjligt framtida delägarskap, kan Landahl erbjuda goda utvecklingsmöjligheter. Vi erbjuder marknadsmässiga förmåner. Men det finns mycket mer i att vara en Landahlare.

Vem passar på Landahl?

Vi söker dig som är engagerad i ditt arbete, ser kompetensutveckling som en naturlig del av arbetslivet och har en positiv och professionell attityd. Som jurist trivs du i rollen som konsult och problemlösare. Självklart följer vi god advokatsed och håller en stark integritet högt, liksom god samarbetsförmåga och vilja att alltid ge klienten bästa möjliga leverans.

Den som trivs på jobbet levererar de bästa resultaten!

Att vara en Landahlare

Det är lätt att trivas på Landahl! Vi har högt i tak och en familjär, prestigelös stämning. Om du vill prata med någon som verkligen vet hur det är att vara en Landahlare är du välkommen att, helt förutsättningslöst, höra av dig till en av kollegorna här nedan.

Vill du bli en Landahlare?

Även om vi inte har någon tjänst utlyst just nu är vi ändå alltid intresserade av att komma i kontakt med duktiga jurister och advokater som kan tillföra byrån ytterligare kompetens.

Skicka ditt CV och ett personligt brev till rekrytering@landahl.se