Har Du ett stort intresse för fastigheter, bygg och miljö? Det har vi också!

Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister inom fastigheter, bygg och miljö, vilket ger intressanta juridiska utmaningar som ständigt driver oss fram till nytänkande lösningar. Landahls mål är att vara en modern och proaktiv konsultbyrå samt ledande fullservicebyrå inom fastighetsjuridiken.

Vi söker Dig som är en engagerad medarbetare med en positiv och professionell inställning, som trivs i rollen som konsult och har en vilja att åstadkomma de bästa resultaten. Du kommer att arbeta med kompetenta och väl ansedda kollegor som finns där för Dig. Tillsammans med Din handledare jobbar Du nära våra klienter med eget ansvar. Vi värdesätter våra medarbetares åsikter och synpunkter och månar om ett arbetsklimat med transparens. Tack vare vår stora klientstock kan vi erbjuda Dig god variation av juridiska ärenden i nära samarbete med våra specialister.

Den som trivs på jobbet levererar också de bästa resultaten! Just därför är vårt mål att skapa en stimulerande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Därför satsar vi även på friskvård av både kropp och själ med bl a föreläsningar, generöst friskvårdsbidrag och möjlighet att träna på arbetstid. Vi erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som vill göra byråkarriär, då vi satsar långsiktigt på våra jurister för att även de ska bli specialister med möjlighet till framtida delägarskap.

 

Vill du bli en Landahlare?

Just nu har vi inte någon specifik tjänst ledig att söka, men det går bra att göra en intresseanmälan till rekrytering@landahl.se. Om vi får ditt medgivande så sparar vi dina uppgifter i vår databas, där vi först söker när vi letar efter nya medarbetare.