Landahl växer – Möt våra nyaste kollegor!

Publicerad: 2021-01-13

Efter att under 2020 välkomnat inte mindre än fyra nya kollegor, advokat och ny delägare Johan Gustavsson samt juristerna Martin Lundberg, Sebastian Törnqvist och Emy Asklöf, inleder vi 2021 med ytterligare två rekryteringar. Vi är mycket glada och stolta över att nu även välkomna advokat Stefan Blombergsson som ny delägare samt juristen Magnus Strömqvist till Landahl.

Stefan har lång erfarenhet av att arbeta med fastighetsrelaterade ärenden och då främst med fastighetsrättsliga tvister och fastighetstransaktioner samt även med hyres- och bostadsrättsfrågor. Stefan har löpande uppdrag för fastighetsbolag inom nyproduktion och på hyresmarknaden samt för fastighetsmäklare. Stefan kommer närmast från Kriström Advokatbyrå.

Magnus har över femton års erfarenhet av juridisk rådgivning kring kommersiell hyresrätt, hyresförhandlingar och tvistelösning. Han har mycket erfarenhet av hyresavtal inom retail- och restaurangbranschen och är ett välkommet tillskott till Landahls process- och hyresgrupp. Magnus kommer närmast från Svensk Handel Juridik AB.

Genom rekryteringarna stärker Landahl sin processgrupp och sitt erbjudande som en heltäckande juridisk rådgivare inom fastighetsbranschen.

Vi hälsar de hjärtligt välkomna!