Emma och Carolina undervisar till förmån för Stockholms Stadsmission

Publicerad: 2019-12-19

Under december arrangerades kursdagen “Fastighetsrätt för samhällsbyggare – En kurs som garanterat ger något”.

En kursdag där samtliga intäkter för kursen oavkortat gick till Stockholms Stadsmission. Alla lärarna ställde upp gratis liksom Vesterlins som dagens kursarrangör. Från Landahl var Emma Eriksson och Carolina Gustavsson på plats och bjöd på varsitt kurspass. Fastighetsrätten bär en central roll i arbetet med att bygga ett välfungerande samhälle. Juridiken styr och stimulerar, i bästa fall, utvecklingen. Hur juridikens verktyg tillämpas i praktiken är dock upp till de personer som befolkar samhällsbyggnadsprocessen, d v s allt från advokater till myndighetspersoner som från konsulter till miljövetare. Under dagen bjöd ett antal föreläsare från dessa olika skrån på en fördjupning inom sitt rättsområde kryddat av en del trendspaning.

Är du intresserad av kurser inom fastighetsjuridikens olika områden?

Kontakta någon av våra jurister direkt eller ring på 08-66 66 700 alt. skriv till info@landahl.se, så hjälper vi dig till rätt kontakt.

Landahl bedriver en omfattande utbildningsverksamhet inom samtliga verksamhetsområden och anordnar ofta specialanpassade kurser för klienter i byråns regi. Vi anlitas löpande som föreläsare hos många av landets stora kursarrangörer.

Fastighetsrätten ställer krav på breda kunskaper, för att förstå den enskilda frågans sammanhang. Fastighetsrätt ställer vidare krav på djupa kunskaper, för att komma till rätt slutsats. I vårt utbildningssamarbete med Vesterlins täcker vi fastighetsrättens hela bredd, utan att ge avkall på djupet eller förlora perspektiven. Tillsammans ger vi marknadens bredaste fastighetsrättsutbildningar!