Hoppa till huvudinnehållet
Nyheter

Vi rekryterar! Biträdande jurister sökes.

14 februari 2024

Har du ett stort intresse för fastigheter, bygg och miljö? Det har vi också!
Nu söker vi fler biträdande jurister!

Våra klienter anlitar oss för att vi är specialister med spetskompetens inom fastighetsrätt. Många klienter stannar kvar hos Landahl under lång tid då vi arbetar nära och förstår deras verksamhet, där snabba skiftningar är vardag med alltmer komplexa möjligheter och utmaningar, vilket medför intressanta juridiska frågeställningar som driver oss att hitta nytänkande lösningar.


Det är lätt att trivas på Landahl

Vi har högt i tak och en familjär, prestigelös stämning. Vårt mål är att vara en modern och proaktiv fullservicebyrå inom fastighetsrelaterad juridik. På Landahl finns några av Sveriges mest kompetenta fastighetsadvokater och en juristgrupp med en heltäckande specialisering inom våra affärsområden. Gemensamt är det brinnande intresset för juridiken och utmaningarna kring fastigheter, bygg och miljö. Arbetet inom våra affärsområden berör ofta samhällsbyggnadsfrågor i ett bredare perspektiv och vi är stolta över att vara en del av utvecklingen av morgondagens samhälle med en långsiktig hållbarhet ur ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv.

Är du den vi söker?

Vi söker dig som är nyutexaminerad och brinner för fastighetsrätten eller dig som är tingsmeriterad eller har erfarenhet av fastighetsrelaterad juridik eller affärsjuridiskt arbete på advokatbyrå eller bolag/organisation, och vill fortsätta utvecklas som jurist tillsammans med oss. Både juniora och seniora jurister är välkomna att höra av sig.

Du är engagerad i ditt arbete, ser kompetensutveckling som en naturlig del av arbetslivet och är positiv och professionell. Som jurist trivs du i rollen som konsult och problemlösare och har en vilja att alltid ge klienten bästa möjliga leverans. Hos oss får du arbeta med andra kompetenta kollegor och är du i början av din juristkarriär får du förmånen att ha en etablerad och väl ansedd advokat som din handledare när ni tillsammans arbetar nära våra klienter. 

Den som trivs på jobbet levererar de bästa resultaten!

Vi värdesätter en stimulerande arbetsmiljö med en bra balans mellan arbete och privatliv. Vi satsar långsiktigt på våra medarbetare och erbjuder goda utvecklingsmöjligheter för den som vill göra byråkarriär. Vi har en bred klientstock och det finns goda möjligheter till varierade juridiska ärenden, där du jobbar i nära samarbete med våra specialister. 

Välkommen med din ansökan

Då urvalsprocessen sker löpande är du varmt välkommen med din ansökan så snart som möjligt. Skicka in dina fullständiga ansökningshandlingar (CV, personligt brev, examensbevis, relevanta betyg och intyg) till rekrytering@landahl.se.

Anställning: Tills vidare, Heltid

Har du frågor om tjänsten är du varmt välkommen att kontakta Stefan Blombergsson, delägare och HR-ansvarig på Landahl, 08-66 66 700.

Läs gärna mer om oss på karriärsidan Jobba hos oss | Välkommen in i Landahlvärmen