Hoppa till huvudinnehållet
Expertis

Fel i Fastighet | Mäklarjuridik

Ett av våra affärsområden

Har du sålt eller köpt en fastighet och nu är något fel?


Vi har specialkompetens att biträda klienter i tvister och rådgivning när köpare påträffat fel som för köparen är så kallade dolda fel. Vi har lång erfarenhet av både tvister och processer i domstol men även när säljare eller köpare behöver råd innan det gått så långt som till domstol.

Är du säljare och fått ett krav från köpare kan vi initialt hjälpa till att bedöma om du bör försöka träffa en överenskommelse med köparen direkt, vilket kan vara fallet om vi bedömer att det är stor risk att köparen får rätt vid en rättslig prövning (domstolsprocess).

Även köparen kan kontakta oss för att få råd om denne bör gå vidare, lägga ner ärendet eller försöka att förlikas (träffa en överenskommelse).  

Mäklarjuridik

Inom mäklarjuridiken hjälper vi fastighetsmäklare samt köpare och säljare att upprätta särskilda klausuler (villkor) när det behövs för att undvika tvist framöver. Om tvist redan föreligger kan vi självklart biträda även i den situationen. Flera av advokaterna har ett förflutet från Mäklarsamfundet och många års erfarenhet av allt som har med mäklarfrågor att göra.